Hakutulosten klikkausmäärän kasvattaminen 970 > 13,2k 6 kk:n aikana

Tälle vuodelle on mahtunut monta kiinnostavaa SEO-projektia, tässä niistä yksi

Agenda: Uuden sivuston tunnettuuden kasvattaminen SEO-premiumin avulla

Note: Työ jatkuu, ja vielä on jumppaa CTR:n kanssa, mutta kuten alla olevasta kuvasta näkyy, klikkausten ja näyttökertojen määrää on saatu kasvatettua hyvin suhteessa edelliseen ajanjaksoon.

orgaanisen näkyvyyden kasvu

Miten tässä SEO-projektissa onnistuttiin?

  • Teknisen SEO:n puolella korjattiin mm. mobiilik√§ytett√§vyyden ongelmia (esim. buttonit sijaitsivat liian l√§hell√§ toisiaan). Lis√§ksi p√§√§navigaatioon tehtiin muutoksia, jotta t√§rkeimm√§t sis√§lt√∂sivut olisivat helpommin saavutettavissa.
  • Osa sis√§ll√∂ist√§ ei ollut indeksoitunut Googleen. N√§m√§ saatiin korjattua sivuston sis√§isell√§ linkkistrategialla.
  • Sivustolle tuotettiin uusia inspiraatio- ja opas-sis√§lt√∂j√§, joissa huomioitiin p√§√§tason avainsanat ja pitk√§n h√§nn√§n avainsanat. My√∂s vanhoja sis√§lt√∂j√§ huollettiin.

Sisällöntuotanto jatkuu kuukausitasolla SEO-strategian pohjalta, samoin yhteistyö asiakkaan kanssa.

Kuvan graafi on j√§lleen kerran hyv√§ muistutus siit√§, ett√§¬†SEO-ty√∂ on pitk√§j√§nteist√§ tekemist√§ ‚Äď ja ett√§ huolelliseen SEO:on k√§ytetty aika palkitsee.

Tämä toki vaatii konsultin ja asiakkaan välistä sitoutumista ja sovittujen aikataulujen noudattamista, mutta se tuskin tulee kenellekään yllätyksenä.

Mukavaa uutta työviikkoa kaikille!