SEO-premium

Case: 1k > 199k kävijää 6 kuukaudessa

90,5%

kasvu käyttäjissä

93,9%

kasvu uusissa kävijöissä

106,3%

kasvu katselukerroissa

123,5%

kasvu istunnoissa


1️⃣ Haaste: Asiakkaan sivusto kaipasi SEO-näkyvyyden parantamista laadukkailla sisällöillä, joilla tavoitettaisiin uudet potentiaaliset asiakkaat ja kasvatettaisiin brändin tunnettuutta ja ajatusjohtajuutta.

2️⃣ Ratkaisu: Kuuden kuukauden pituinen räätälöity SEO-paketti, jossa keskityttiin niin sisällöllisiin kuin teknisiin SEO-tarpeisiin. Asiakkaan kirjoittamat sisällöt SEO-validoitiin puolestamme.

SEO-konsultti auttaa saavuttamaan toivotut tulokset.
SEO-audit

Jokainen SEO-projekti alkaa sivuston auditoinnilla, jolla tunnistetaan virheet ja parannusehdotukset

Tilaa auditointi
CASE Audit

Basic SEO Audit

1️⃣ Haaste: Asiakkaan sivusto performoi huonosti hakutuloksissa, eivätkä tulokset tuoneet sivustolle klikkejä; CTR% jäi matalaksi.

2️⃣ Ratkaisu: SEO-auditoinnin avulla tunnistettiin potentiaaliset sisällöt, joita korjaamalla sivuston orgaaninen kasvu saatiin noususuhdanteiseksi.

orgaanisen näkyvyyden kasvu
SEO-startti

Valitse SEO-startti, kun haluat tehokkaan SEO-strategian mutta edistää SEO-työtä itse

Valitse strategiasi
CASE SEO-startti

Tuplasisältöjen korjaaminen

1️⃣ Haaste: Asiakkaan sivustolla oli julkaistu paljon sisältöä, mutta suurin osa kilpaili samoista avainsanoista. Tällaisessa tapauksessa sisällöt eivät voi nousta kovin hyville sijoituksille hakutuloksissa.

2️⃣ Ratkaisu: SEO-auditoinnin ja SEO-strategian avulla onnistuttiin yhdistää toisiaan kannibalisoivat sisällöt sekä kasvattaa sivuston orgaanisen liikenteen ja voitettujen avainsanojen määrää.

graafi
hakukoneoptimointi

Jotta sisällöt eivät syö toistensa näkyvyyttä, strategiassa tulee huomioida jo ansaittujen sijoitusten tilanne, sekä se, mitkä avainsanat pidetään sellaisenaan ja mitkä sisällöt yhdistetään.

Esimerkkejä voitetuista avainsanoista:

  • 9,9k hakua / kk, KD 36% (=vaikeusaste)
  • 1,3k hakua / kk, KD 36%
  • 100 hakua / kk, KD 40%
  • 170k hakua / kk, KD 46%
  • 1,6k hakua / kk, KD 47%
  • 590 hakua / kk, KD 38%.


CASE SEO-startti

Ajatusjohtajuuden kasvattaminen

1️⃣ Haaste: Asiakkaan sivusto kaipasi SEO-näkyvyyden parantamista laadukkailla sisällöillä, joilla kasvatettaisiin brändin tunnettuutta ja ajatusjohtajuutta.

2️⃣ Ratkaisu: SEO-auditoinnin ja SEO-strategian avulla tunnistettiin toimenpiteet, joita seuraamalla asiakas on onnistunut kasvattamaan sivuston orgaanisen liikenteen ja voitettujen avainsanojen määrää.

Yrityksen Google-näkyvyys netissä on monen osatekijän summa. Laadukas sisältö on siinä prio 1.