Tehdään tämä yhdessä.

Zen SEO™ -valmennus perustuu testattuun metodiin, jolla voit mahdollistaa liiketoimintasi SEO-näkyvyyden laadukkaan kasvun.

Yrittäjille

Koulutus sopii yrittäjille, jotka haluavat ottaa vastuun oman sivuston SEO-optimoinnista. Ota haaste vastaan ja kiilaa kilpailijoiden ohi Googlessa!

Uuden oppijoille

Haluatko vaihtaa alaa ja hypätä SEO-maailmaan? Koulutus antaa sinulle valmiudet aloittaa SEO-työn myymisen omille asiakkaillesi.

In-house tekijöille

Työskenteletkö yrityksen sisällöntuottajana? Valmennuksen aikana opit SEO-taidot, joita voit hyödyntää nykyisessä työssäsi.

Vuoden 2024 valmennuspaikat on myyty loppuun.

Lähtötasosi saa olla 0

Tällä kurssilla suunta on vain ja ainoastaan ylöspäin. 💹

SEO-valmennukseen osallistuminen räätälöidään valmennettavan pohjatiedon perusteella. Näin varmistamme, että pääset alusta alkaen mukaan, etkä astu suoraan syvään päähän (sinne toki päädyt kannuksinesi valmennuksen lopulla).

Olit sitten yrittäjä, joka haluaa ottaa SEO:n omiin käsiinsä, yrityksen sisällöntuottaja tai uusia työtuulia etsivä henkilö, Zen SEO auttaa sinut maaliin.

Valmennuksen aikana

✅ Opit tekemään SEO-työtä kuin ammattilainen.

✅ Kasvatat sivustosi löydettävyyttä ja auktoriteettia hakubottien silmin.

✅ Rakennat ja vahvistat brändisi ajatusjohtajuutta.

✅ Tavoitat uudet potentiaaliset asiakkaat.

✅ Haastat kilpailijasi hakukoneissa.

Zen SEO

Valmentajasi

Olen Marinella, yli 15 vuotta hakukoneiden parissa työskennellyt senioritason SEO-konsultti ja sisältöstrategi. Algoritmien lisäksi rakastan opettamista.

Olen kouluttanut sisällöntuottajia ja yrittäjiä vuodesta 2014 niin SEO:n, luovan kirjoittamisen kuin sisältösuunnittelun parissa.

Voit olla varma, että opit kanssani SEO-taidot niin hyvin, että osaat jatkossa optimoida sivustosi itse ja voit halutessasi tarjota SEO-palveluja omille asiakkaillesi.

seo-valmennus

Miksi juuri Zen SEO?

SEO-työssä parasta on se, että luvut puhuvat puolestaan. Voit halutessasi lukea asiakkaideni onnistumisista blogista:

🚀 Case: 1k > 199k kävijää puolessa vuodessa

🚀 Case: Hakutulosten klikkausmäärän kasvattaminen 970 > 13,2k 6 kk:n aikana

🚀 Case: Optimoinnilla suvereeni voitto kilpailijoista

👋 Verkostoidun mielelläni kanssasi LinkedInissä, josta löydät lisää referenssejäni, SEO-vinkkejäni sekä asiakkaiden antamia suosituksia.

Zen SEO

Ei "miksi minä", vaan "milloin minä"?

Zen SEO™ -valmennuksessa käytämme samaa tapaa, jonka avulla sivustokävijöiden määrä on kasvatettu 1k > 199k kuuden kuukauden aikana (kts. yllä oleva kuva).

Valmennus on tarkoitettu heille, jotka haluavat kasvattaa sivustonsa (tai asiakkaidensa sivustojen) näkyvyyttä ja auktoriteettia kilpailijoiden keskuudessa, tavoittaa uudet potentiaaliset asiakkaat sekä rakentaa ja vahvistaa ajatusjohtajuuttaan.

Mutta. Aina on mutta.

SEO-työn oppiminen on mahdollista vain, kun sitoudut valmennukseen 100%.

Menestykseen vaaditaan tieto-taitoa (siksi työskentelen kanssasi koko valmennuksen ajan) mutta myös omalle SEO-työlle allokoitua aikaa.

Tämä tuote ei ole sinulle, jos et ole valmis sitoutumaan ennalta sovittuun työmäärään.

Jos voit antaa omalle SEO-työlle aikaa 1–1,5 henkilötyöpäivää viikossaolet lämpimästi tervetullut  premium-tason Zen SEO -valmennukseen. Voit kuitenkin itse päättää, minä päivinä ja ajankohtina teet kullekin viikolle allokoidut tehtävät.

Valmennus alkaa yhdessä sovittuna ajankohtana. Valmennus sisältää kaksi verkkotapaamista (1–2 h) kuukaudessa viiden kuukauden ajan. Tapaamisten aikana opiskelemme ja käymme läpi tekemäsi tehtävät.

zen seo
Etenet valmennuksessa, kun olet suorittanut edellisen tehtävän, sillä vain tällä tavoin voit ansaita tuloksia.

Ja mikä parasta, aloitat sivustonäkyvyyden kehittämisen heti valmennuksen alettua! Et jää yksin, sillä olen tukenasi koko valmennuksen ajan.

🤝 ETU #1: Työskentelemme yhdessä, jotta voimme taata oppimisesi. Hyvin tehty SEO-työ tuo aina tuloksia. Sen sijaan ykkössijaa ei kukaan voi suoralta kädeltä luvata, se olisi falskia ja olisi ylipäätään epäilyttävää. Mutta hyvällä SEO-työllä myös sinulla on mahdollisuus päästä parhaille sijoille. Ovathan muutkin päässeet!

💡 ETU #2: Valmennus on konkreettinen ja ymmärrettävä. Koulutus räätälöidään osallistujakohtaisesta, jotta kuka tahansa pystyy toteuttamaan valmennuksen menetelmiä lähtötasostaan riippumatta. Sinun ei tarvitse tietää SEO:sta mitään, minä opetan sinulle kaiken.

👋 ETU #3: Valmentajanasi toimin minä, Marinella, SEOhubin perustaja ja yksi pisimpään Suomessa toimineista SEO-konsulteista ja SEO-strategeista. Männä 15 vuotta ovat opettaneet paljon, ja nyt haluan jakaa kerryttämäni kokemuksen ja osaamisen muiden kanssa.

Miksi osallistua?

 • Saavutat tulokset nopeammin ja varmemmin.
 • Luomme yhdessä toimintasuunnitelman, jota sinun on helppo ja mukava seurata.
 • Luomme yhdessä SEO-strategian, joka toimii.
 • Olen tukenasi koko valmennuksen ajan.

zen seo
Etenet valmennuksessa, kun olet suorittanut edellisen tehtävän, sillä vain tällä tavoin voit ansaita tuloksia.

Zen SEO™ on uudenlainen SEO-valmennus

Premium-tason Zen SEO™ -valmennus pilotoitiin kymmenellä sivustolla aikavälillä 1.9.2021–1.7.2022. Hakijoiden joukosta valittiin kahdeksan yrittäjää ja kaksi pientä mainostoimistoa. Tuloksissa onnistuttiin, ja jokaisen sivuston orgaaniset kävijät vähintään tuplaantuivat.

Mutta miten tässä onnistuttiin?

Zen SEO valmennus

Case #1: Asiakkaan sivuston orgaaninen näkyvyys kasvoi pilotoinnin aikana 27 0000 kävijästä yli 100 000 kävijään. Vanhojen sisältöjen korjaamisen ja uusien sisältöjen tuottamisen lisäksi tämän sivuston valmennuksessa keskityttiin myös sivustolla ilmenneiden indeksointiongelmien korjaamiseen, mikä oli aiheuttanut aiemman laskun sivuston löydettävyydessä ja sitä kautta kävijämäärissä.

Case #2: Asiakkaan sivuston orgaaninen näkyvyys saatiin tuplattua pilotin aikana todella kilpailulla alalla (minkä vuoksi alun kasvu on ollut maltillisempi).

Case #3: Asiakkaan sivuston orgaaninen näkyvyys kasvoi pilotin aikana alle 2000 kävijästä yli 7000 kävijään.

zen seo

Kuten näistä muutamista esimerkeistä huomaat, vaihtelua löytyy. Jokaisen sivuston orgaaninen näkyvyys on kuitenkin kasvanut merkittävästi.

Orgaanisen näkyvyyden kasvuun vaikuttaa aina se, 1) kuinka aktiivisesti ja 2) miten hyvin valmennettava sitoutuu sovittuihin aikatauluihin ja ennalta määritettyihin työtehtäviin.

Orgaanisen näkyvyyden kasvuun vaikuttaa myös aina sen hetkinen kilpailutilanne, minkä vuoksi toiset projektit ovat tottakai haastavampia. Mutta kuten edellä mainittu, kun joku on päässyt kerran Googlen kärkeen, myös sinulla on siihen mahdollisuus.

Vaikka olen tukenasi koko valmennuksen ajan, sisällöt eivät korjaa tai kirjoita itse itseään. Siksi myös sinun pitää sitoutua premium-tason valmennukseen.🔥

Tämän vuoksi käymme ensin läpi puolen tunnin maksuttoman alkukartoituksen, jonka aikana todennamme, oletko valmis aloittamaan premium-tason valmennuksen.

Näin siksi, etteivät katteettomat lupaukset kannattele ketään.

Varaa aika

seo-valmennus

Valintaprosessi valmennukseen

1. Tällainen kasvu ei ole mahdollista jokaisen kohdalla ❌

Jotta voimme olla varmoja siitä, että tuloksia ylipäätään voi syntyä, sinun ja sivustosi tulee täyttää tietyt ehdot.

 1. Sinulla tulee olla olemassa olevat verkkosivut.
 2. Sisältöjen määrällä ei ole väliä, mutta tiedostat, että sinun tulee pystyä tuottamaan uusia sisältöjä ja korjaamaan vanhoja julkaisuja sovitun aikataulun ja määrän mukaisesti.
 3. Sitoudut yhdessä sovittuun aikatauluun (ilman suunnitelmallisuutta tuloksia ei voi syntyä).
 4. Määrittelemme aikataulun yhdessä.
 5. Sitoudut SEO-valmennukseen viideksi (5) kuukaudeksi.

⏰ Viisi kuukautta voi äkkiseltään kuulostaa pitkältä ajalta. Totuus kuitenkin on, että SEO on aina pitkäjänteistä tekemistä.

Orgaanisen SEO:n tuloksissa menestyvät vain he, jotka ovat valmiita käyttämään aikaa SEO-työhön.

Alla oleva graafi on esimerkki Ahrefsin tekemästä tutkimuksesta, jossa yli 4000 SEO-ammattilaista vastasi kysymykseen: ”Kuinka nopeasti SEO tuo tuloksia?”

kuinka nopeasti seo toimii?

⏰ Kuten huomaat, SEO-työhön tarvitaan aikaa. 

Kuinka paljon aikaa juuri sinun sivustosi sisältöjen indeksoitumiseen tarvitaan selviää vain ja ainoastaan SEO-strategian pohjalta saatavalla ennusteella.

Tähän ennusteeseen vaikuttavat muun muassa:

 • kuinka paljon aiheille/tuotteille/palveluille on olemassa kilpailua
 • kuinka paljon ja millaista sisältöä kilpailijat ovat tuottaneet samoille aiheille
 • haluttujen avainsanojen vaikeusaste
 • haluttujen avainsanojen intentio.

Nämä kaikki ja monta muuta osatekijää käymme läpi yhdessä, jotta voit olla varma, että SEO-valmennus tuo tuloksia.

2. Etenet, kun olet tehnyt edelliset tehtävät 🎓

Vain tällä tavoin voimme varmistaa, että orgaanisia SEO-tuloksia voi ylipäätään syntyä.

Etenet SEO-strategian ja toimintasuunnitelman seuraavaan vaiheeseen vasta, kun olet tehnyt edeltävät tehtävät ja kun olemme käyneet ne yhdessä läpi.

Tarkistan SEO-työt kanssasi, jotta voimme olla varmoja, että kaikki on tehty kuten pitääkin ja että sisällöillä on mahdollisuus indeksoitua Googlen hakutuloksiin.

3. Kenelle valmennus sopii? 💹

Valmennus sopii sinulle, joka haluat kasvattaa sivustosi näkyvyyttä, tavoittaa uusia potentiaalisia asiakkaita sekä vahvistaa ja rakentaa brändin tunnettuutta ja ajatusjohtajuutta.

Sinulla on 3 vaihtoehtoa

1️⃣ Et tee mitään. Jatkat liiketoimintasi parissa samalla tavoin kuin ennenkin.

2️⃣ Selvität itse, kuinka voit kasvattaa sivustosi näkyvyyttä (voit aloittaa blogistamme!).

3️⃣ Annat minun mentoroida ja valmentaa sinua sekä näyttää sinulle toimivan tavan, jonka avulla saat takuuvarmasti tuloksia.

Miten pääsen mukaan?

Varaa kalenteristani 30 minuutin puhelu.

Puhelun aikana käymme läpi, soveltuvatko sivustosi ja ajankäyttömahdollisuutesi SEO-näkyvyyden räjähdysmäiseen kasvuun.

Halutessasi voit myös lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen: info@seohub.fi

Oletko valmis tähän työhön ja mahdollisuuteen päästä Googlen kärkeen?

Minkä hintainen valmennus on?

Zen SEO™ on premium-tason valmennus, joka kestää viisi (5) kuukautta.

Valmennuksen aikana:

 • Tapaamme etänä kaksi (2) kertaa kuukaudessa
 • Opit SEO-työn alusta loppuun
 • Teet tehtäviä, jotka käymme läpi yhdessä
 • Kysyt, ja minä vastaan.

Valmennuksen hinta: 3750 € (+ ALV 24%)

30 minuuttia ajastasi

Varaa maksuton konsultointi

Käännetään yhdessä SEO-haasteesi voitoksi

Varaa aika

FAQ

Jos unelmasi on kasvattaa liiketoimintaasi ja sitä kautta viivan alle jäävän euromäärän suuruutta, tämä valmennus on juuri sinulle.

Valmennukseen voi osallistua miltä alalta tahansa. Pääasia, että sinulla on olemassa oleva verkkosivusto ja pystyt sitoutumaan valmennukseen.

Kaikki valmennuksen aikana käytävät materiaalit, strategiapohjat, avainsana-analyysit ja sivustosi auditoinnit jäävät sinun käyttöösi.

Sivuston laajuus ei ole este osallistumiselle. Olet lämpimästi tervetullut mukaan valmennukseen, vaikka olisit vasta julkaissut sivustosi eikä siltä vielä löydy kovin paljon sisältöjä.